Ofte stilte spørsmål

Ja, det kan du. Skift passord ved å klikke på tannhjulet i den blå menyen, som du finner øverst på siden: "Administrasjon"> "Redigering av forhandlere". Klikk deretter på "Skift passord", som du finner i høyre kolonne. Velg ett passord, som passer deg og din butikk, før neste innlogging. Husk å klikke på "spar", når du er ferdig med endringen!

Ja, det kan du. Klikk på tannhjulet i den blå menyen, som du finner øverst på siden: "Administrasjon"> "Redigering av forhandlere". I den venstre kolonne finner du den e-mailadressen du for øyeblikket har som standard. Klikk på den, og skriv den nye e-mailadressen som du ønsker å få regninger og andre opplysninger sendt til. Husk å klikke på "spar", når du er ferdig med endringen!

Nei, helst ikke. I utgangspunktet ber vi om at du kun sender hele kasser i retur med tomme kullsyresylindere. Selv om alle sylinderene vi mottar telles manuelt ved ankomst lager, og det opprettes en kredittnota basert på hvor mange du har sendt til oss, er det risiko for at din kredittnota blir feil, hvis du sender et annet antall i retur enn hva det er plass til i en kasse.

Nei, i utgangspunktet ber vi deg om å returnere dine tomme kullsyresylindere i de originale kassene fra SodaStream. I spesielle tilfeller kan du bruke andre kasser, men vi kan ikke garantere at alle sylindere blir motatt korrekt på vårt lager, og at disse blir godkjent for tilbakebetaling. Hvis du ønsker å bestille tomme kasser, så kontakt oss på order@sodastream.se.

Når du sender tomme kullsyresylindere i retur til oss, er det viktig at vårt lager mottar og kan scanne alle returlappene, så vi kan opprettet en kredittnota til deg. Hvis returforsendelsen ikke er klargjort og returlappen ikke er korrekt påsatt, er det risiko for at forsendelsen kan gå tapt under transport. Hvis kasser forsvinner på grunn av at de ikke er klargjort korrekt/ikke alle returlappene er brukt, er det risiko for at din tilbakebetaling blir avslått eller forsinket.

SE/NO: Mindre enn 5 kasser: Ved retur av mellom 1 og 5 kasser skal hver kasse ha en individuell returlapp.
Flere enn 5 kasser: Alle kasser skal settes på en pall og pakkes inn i plastikk, så de er i én forsendelse. Du har kun bruk for én returlapp, når du sender flere enn 5 kasser i retur.

DK: Mindre enn 2 kasser: Ved retur av 1 eller 2 kasser skal hver kasse ha en individuell returlapp.
Flere enn 2 kasser: Alle kasser skal settes på en pall og pakkes inn i plastikk, så de er i én forsendelse. Du har kun bruk for én returlapp, når du sender flere enn 2 kasser i retur.

Når du har foretatt en booking, tar det fra 1-5 dager, avhengig av hvor din butikk ligger, for vårt transportfirma å hente din forsendelse. Det er viktig at du klargjør forsendelsen straks etter at bookingen er foretatt i portalen. Hvis forsendelsen ikke er hentet innen 5 dager, så kontakt oss på cylinder@sodastream.secylinder@sodastream.se.

Når du har lagt en ordre på portalen, kommer den inn i vårt ordresystem. Når din ordre har blitt håndtert av oss, blir det sendt en automatisk ordrebekreftelse med leveringsdato til deg. Hvis du ønsker å endre e-mailadresse til ordrebekreftelser, kan du kontakte oss på order@sodastream.se.

Ja, det er veldig viktigt at alle returlappene printes og festes ordentligt på forsendelsen. Hvis du ikke klargjør og påsetter alle returlappene korrekt, er det risiko for at en del av din tilbakebetaling blir avvist. Dette skyldes tap under transporten, eller at vårt lager ikke er i stand til å matche dem med din returforsendelse.

Dette feltet skal fylles ut med et referansenummer, så deres økonomiavdeling kan matche returforsendelsen med den kredittnotaen som opprettes. Hvis deres økonomiavdeling ikke krever et referansenummer, går det helt fint hvis du f.eks skriver ditt navn eller dato for når du foretar bookingen. Hvis du ikke har skrevet riktig referansenummer, så kontakt oss på cylinder@sodastream.se for å få hjelp..

Nei, du kan klikke deg forbi dette trinnet. Det er kun nødvendig, hvis personen som oppretter bookingen, ikke har tilgang til det mobilnummeret eller den e-mailadressen som kontoen er opprettet med. Hvis det skrives noe i disse feltene, blir disse opplysningene ikke brukt som standard fremover, men gjelder kun for denne spesifikke bookingen. Du kan endre dine standardindstillinger via "Administrasjon"> "Rediger brukere".

Hvis du nylig har sendt kullsyresylindere retur, men mangler en kredittnota, kan det skyldes at disse enda ikke er motatt og registrert på vårt lager. Når sylinderne registreres på vårt lager, blir det straks sendt en kredittnota til deg. Saken står deretter som godkjendt på Sylinder-portalen, og du vil kunne se en kopi av din kredittnota under "Sak".

Dette kan skje hvis vi ikke kan scanne alle returlappene når vi mottar dem på lageret, eller hvis de har forsvunnet under transporten på grunn av ødelagt pakning/at ikke alle returlappene er brukt. Send oss en e-mail med kvitteringsnummeret til cylinder@sodastream.se, så vi kan hjelpe deg. På grunn av dette er det viktig at alle returlappene skrives ut og settes korrekt på forsendelsen. Hvis du lar vær å sette returlappene på noen kasser i forsendelsen, er det risiko for at disse ikke taes med på kredittnotaen som opprettes.

Forsendelsesnummeret er forsendelsens ID-nummer. Dette nummer brukes til å identifisere og spore din returforsendelse. SodaStream bruker dette nummer til å scanne og registrere dine sylindere når de leveres til vårt lager. Hvis det skal opprettes en kredittnota på hele returforsendelsen, er det viktig at alle returlappene er riktig påsatt, og at alle de nødvendige returlappene er brukt.

Nei, hvis du ved et uhell booker en returforsendelse eller registrerer en ordre, som du ikke ønsker å motta, så kontakt oss straks på telefonnummer +46 (0) 8-586 30 400. Merk at SodaStream ikke er ansvarlig for at en ordre ved et uhell opprettes og sendes til deg, hvis du glemmer å kansellere den.

Ja, du kan returnere andre sylindere enn våre originale SodaStream-sylindere. De kan sendes blandet i en kasse, da alle sylindere telles manuelt når de mottaes på vårt lager.

Vent...