Usein kysytyt kysymykset

Voit muuttaa salasanasi valitsemalla aloitussivun ylälaidasta “Hallinta”->”muokkaa myyjää”. Paina ”vaihda salasana” painiketta. Kirjoita mieleisesi salasana ja vahvista se. Älä unohda painaa tallenna painiketta, jotta muutos tulee voimaan.

Voit muuttaa tietojasi valitsemalla aloitussivun ylälaidasta “Hallinta”->”muokkaa myyjää”. Vasemmanpuoleisessa sarakkeessa on tällä hetkellä voimassa oleva sähköpostiosoite, voit muuttaa sen kirjoittamalla uuden sähköpostiosoitteen, johon haluat saada kollilaput ja muut tiedot. Täällä voit myös muuttaa nouto-osoitteen tai puhelinnumeron. Älä unohda painaa tallenna painiketta, jotta muutokset tulevat voimaan.

Laatikossa voi olla vähemmän pulloja, kuin siihen mahtuu. Valitse palauttaessa määräksi 18kpl/1laatikko. Varastomme tarkastaa palautuneet korit ja muuttaa pullojen määrän oikeaksi. Hyvitys lasku muodostuu varaston merkitsemän määrän mukaan.

Voitte palauttaa pullot missä tahansa pahvilaatikossa, mikäli olette hävittäneet SodaStreamin alkuperäisen pantillisen laatikon. Huomioittehan, että laatikkoon tulee pakata enintään 18 pulloa/laatikko.

On tärkeää, että kollilaput kiinnitetään laatikoihin niin, että ne kestävät kuljetuksessa paikoillaan. Näin laatikot eivät häviä matkalla ja varasto pystyy skannaamaan hyvityksen oikealle myymälälle.

Alle 5 laatikkoa: Jokaiseen laatikkoon tulee kiinnittää oma kollilappu.
Yli 5 laatikkoa: Pakkaa laatikot lavalle, kelmuta lava ja kiinnitä kollilappu lavaan.

Kun noutopyyntö on tehty , kuljetusliikkeemme tulee noutamaan lähetyksen 1-5 arkipäivän kuluessa riippuen myymälänne sijainnista. Mikäli lähetystänne ei ole noudettu tässä ajassa olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme info@sodastream.fi.

Kun tilaus on tehty portaalissa, siirtyy se automaattisesti järjestelmäämme. Riippuen myymäläsi sijainnista toimitetaan tilaus perille 3-5 arkipäivän aikana. Mikäli tilauksesi ei saavu tässä ajassa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tilaus@sodastream.fi.

Kenttä on tehty pakolliseksi, koska monella ketjulla tämä helpottaa keskitettyä laskujen tarkastusta. Mikäli talousosastonne ei edellytä hyvityslaskulle tiettyä viitettä voitte laittaa kenttään vapaavalintaisen viitteen esim. palautuspäivämäärän.

Tämä kohta on mahdollista ohittaa. Mikäli palautuksen/tilauksen tekijällä ei ole käyttöoikeutta oletuksena olevaan sähköpostiin, voidaan tähän kohtaan laittaa tilapäinen sähköpostiosite, johon kollilaput lähetetään. Tämä muutos on voimassa vain tehdyllä tilauksella. Mikäli haluatte vaihtaa oletussähköpostiosoitteen kts. kohta 2.

Jos olet vahingossa tehnyt palautuksen/tilauksen, olethan samantien yhteydessä asiakaspalveluumme info@sodastream.fi tai 09-77 400 100.

Odota...