Ofte stillede spørgsmål

Ja, det kan du. Skift din adgangskode ved at klikke på tandhjulet i den blå menu, som du finder øverst på siden: "Administration"> "Redigering af forhandlere". Klik derefter på "Skift adgangskode", som du finder i højre kolonne. Vælg en adgangskode, der passer dig og din butik, før næste login. Husk at klikke på "Gem", når du er færdig med ændringen!

Ja, det kan du. Klik på tandhjulet i den blå menu, som du finder øverst på siden: "Administration"> "Redigering af forhandlere". I den venstre kolonne finder du den e-mailadresse, du i øjeblikket har som standard. Klik på den, og indtast den nye e-mailadresse, som du ønsker at få regninger og andre oplysninger sendt til. Husk at klikke på "Gem", når du er færdig med ændringen!

Nej, helst ikke. I udgangspunktet beder vi om, at du kun sender hele kasser retur med tomme kulsyrecylindere. Selvom alle de cylindere, vi modtager, tælles manuelt på vores lager, og der oprettes en kreditnota baseret på, hvor mange du har sendt til os, er der risiko for, at din kreditnota bliver forkert, hvis du sender et andet antal retur, end hvad der kan være i en kasse.

Nej, i udgangspunktet beder vi dig til om at returnere dine tomme kulsyrecylindere i de originale æsker fra SodaStream. I særlige tilfælde kan du bruge andre kasser, men vi kan ikke garantere, at alle cylindere bliver modtaget korrekt af vores lager, og at disse bliver godkendt til tilbagebetaling. Hvis du ønsker at bestille tomme kasser, så kontakt os på order@sodastream.se.

Når du sender tomme kulsyrecylindere retur til os, er det vigtigt, at vores lager modtager og kan scanne alle labels på disse, så vi kan oprette en kreditnota til dig. Hvis returforsendelsen ikke er klargjort og labelet ikke er korrekt påsat, er der risiko for, at forsendelsen kan gå tabt under transport. Hvis kasser forsvinder på grund af, at de ikke er klargjort korrekt/ikke alle forsendelseslabels er anvendt, er der risiko for, at din tilbagebetaling bliver afslået eller forsinket.

SE/NO: Mindre end 5 kasser: Ved returnering af mellem 1 og 5 kasser skal hver kasse have en individuel label.
Flere end 5 kasser: Alle kasser skal sættes på en palle og pakkes ind i plastic, så de er i én forsendelse. Du har kun brug for én label, når du sender flere end 5 kasser retur.

DK: Mindre end 2 kasser: Ved returnering af 1 eller 2 kasser skal hver kasse have en individuel label.
Flere end 2 kasser: Alle kasser skal sættes på en palle og pakkes ind i plastic, så de er i én forsendelse. Du har kun brug for én label, når du sender flere end 2 kasser retur.

Når du har foretaget din booking, tager det fra 1-5 dage, afhængig af hvor din butik ligger, for vores transportfirma at afhente din forsendelse. Det er vigtigt, at du klargør forsendelsen straks efter, at bookingen er foretaget på portalen. Hvis forsendelsen ikke er afhentet inden for 5 dage, så kontakt os på cylinder@sodastream.secylinder@sodastream.se.

Når du har afgivet en ordre på portalen, kommer den ind i vores ordresystem. Når din ordre er blevet håndteret af os, bliver der sendt en automatisk ordrebekræftelse med leveringsdato til dig. Hvis du ønsker at ændre e-mailadresse til ordrebekræftelser, kan du kontakte os på order@sodastream.se.

Ja, det er meget vigtigt, at alle labels printes og påsættes ordentligt på forsendelsen. Hvis du ikke klargør og påsætter alle labels korrekt, er der risiko for, at en del af din tilbagebetaling bliver afvist. Dette skyldes tab under transporten, eller at vores lager ikke er i stand til at matche dem med din returforsendelse.

Dette felt skal udfyldes med et referencenummer, så din økonomiafdeling kan matche returforsendelsen med den kreditnota, der oprettes. Hvis din økonomiafdeling ikke kræver et referencenummer, er det helt fint, hvis du skriver for eksempel dit navn eller den dato, hvor du foretager bookingen. Hvis du ikke har fået skrevet det rigtige referencenummer, så kontakt os på cylinder@sodastream.se for at få hjælp.

Nej, du kan klikke dig forbi det trin. Det er kun nødvendigt, hvis personen, der opretter bookingen, ikke har adgang til det mobilnummer eller den e-mailadresse, som kontoen er oprettet med. Hvis der udfyldes noget i disse felter, bliver disse oplysninger ikke brugt som standard fremover, men gælder kun for denne specifikke booking. Du kan ændre dine standardindstillinger via "Administration"> "Rediger brugere".

Hvis du for nylig har sendt kulsyrecylindere retur, men mangler en kreditnota, kan det skyldes, at disse endnu ikke er modtaget og registreret på vores lager. Når cylinderne registreres på vores lager, bliver der straks sendt en kreditnota til dig. Sagen står derefter som godkendt på Cylinder-portalen, og du vil kunne se en kopi af din kreditnota under "Sag".

Dette kan ske, hvis vi ikke kan scanne alle forsendelseslabels, når vi modtager dem på lageret, eller hvis de er forsvundet under transporten på grund af forkert pakning/at ikke alle forsendelseslabels er brugt. Send os en e-mail med kvitteringsnummeret til cylinder@sodastream.se, så vi kan hjælpe dig. Af denne grund er det vigtigt, at alle forsendelseslabels udskrives og påsættes korrekt på forsendelsen. Hvis du undlader at påsætte labels på nogle kasser i forsendelsen, er der risiko for, at der ikke oprettes en kreditnota for disse til dig.

Forsendelsesnummeret er forsendelsens ID-nummer. Dette nummer bruges til at identificere og spore din returforsendelse. SodaStream bruger dette nummer til at scanne og registrere dine cylindere, når de leveres til vores lager. Hvis der skal oprettes en kreditnota på hele returforsendelsen, er det vigtigt, at alle labels er blevet rigtigt påsat, og at alle de nødvendige forsendelseslabels er blevet brugt.

Nej, hvis du ved et uheld booker en returforsendelse eller afgiver en ordre, som du ikke ønsker at modtage, så kontakt os straks på telefonnummer +46 (0) 8-586 30 400. Bemærk, at SodaStream ikke er ansvarlig for, at en ordre ved et uheld oprettes og sendes til dig, hvis du glemmer at annullere den.

Ja, du kan returnere andre cylindere end vores originale SodaStream-cylindere. De kan sendes blandet i en kasse, da alle cylindere tælles manuelt, når de modtages på vores lager.

Dette kan skyldes, at adresseformatet på portalen er forkert. Sørg for, at din adresse er nøjagtig som den, du finder via dette link: https://www.postnord.dk/quick-finder/find-postnummer. Hvis du ikke ved, hvordan du skal ændre dette på portalen, så send os en e-mail med de korrekte oplysninger til cylinder@sodastream.dk.

Vent...